reklama

IMIONA DLA NASZYCH DZIECI!!!

Sympatika- moja mama cały czas wcinała ostre i kwaśne jak przechodziła koło cukierni dostawała mdłości a urodziłam sie ja dziewczyna jak sie masz ;D

reklama
a ja wczoraj bylam na usg i mowie ze dla dzewczynki to imie jzu mamy ale z chlopakiem nie mozemys ie jakos dogadac Jakub poszedl w odstawke a na nowej lecytacji jest Sergiusz i Cerazy (ladne zdrobnienie - czarek:). Lekarz sie usmiecha tajemniczo i mowie abym szukala imie dla chlopaka:)
zobaczymy co z tego bedze jeszcze tylko 4 tygodnie i moze juz bedze wiadomo:)

ps . rzeczywiscie jak sie wspolnie dogadac:))

Mija, dzięki za dobre...(kwaśne ;) słowo:) Też liczę na to, że to co jem nie spowoduje, że moja córeczka dostanie siusiaka:) Hihi;) Jak będzie chłopak też się ucieszymy, ale swoją drogą mam już dwie pary różowych skarpetek w rozmiarze mikro:) Jestem strasznie ciekawa płci, nie potrafiłabym doczekać do porodu na niespodziankę:)

A my teraz jak juz wiemy ze Oskar zostanie z nami dla nadzego dzidiz musimy zmienic imie i jestesmy znowu w punkcie wyjscia :)
Wym razem moze dla synusia Olaf tez na O:)
Oskar napewno odpada bo juz jednego mamy ale jest slodziutki:)

My jeszcze nie wybieraliśmy, ale mi się bardzo podoba Milena (zwłaszcza zdrobnienie Lenka), Hania, myślałam też o Helence (po babci), a dla chłopczyka Adam, Łukasz, Mikołaj. Trzeba będzie chyba na najbliższym "forum małżeńskim" zapodać temat, a swoją drogą ciekawe jakie propozycje będzie miał dla dzidzi tatuś.
Pozdrowionka dla wszystkich ślicznych przyszłych mamuś :)

reklama
Magialenna, prawda, że jest dużo więcej ładnychimion dla chłopców?
Staś to łądne dla chłopca, czego nie można już powiedzieć o Stasi dla dziewczynki.
Mamy jeszcze sporo czasu, to może wpadnie nam do głowy coś fajnego.
Rozalka i Anielka też ładnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry