reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

IMIONA DLA NASZYCH DZIECI!!!

No to klamka zapadła. Będzie Noe...no chyba że nie będzie wyglądał jak Noe jak się urodzi...wiedy się pomartwimy :laugh:

reklama
czechow mnie tez podoba sie imie oliver ale znajoma ma synka o takim imieniu i wszyscy mowia do niego oliwier i to i jakos mi nie pasuje :(
i kojarzy mi sie z oliwa ,oliwieniem :)
taka moja mala dygresja :)

DziOObek pisze:
czechow mnie tez podoba sie imie oliver ale znajoma ma synka o takim imieniu i wszyscy mowia do niego oliwier i to i jakos mi nie pasuje :(
i kojarzy mi sie z oliwa ,oliwieniem :)
taka moja mala dygresja :)

Oliwienie.... Całkiem ciekawe zestawienie...Coś w tym jest. ;)
Mnie się podoba bo mój były szef ma tak na imię i bardzo dobrze mi się kojarzy. ale i tak, niestety, mojej kruszynce się nie podoba a ginia powiedziała że na 80% będzie to dziewczynka. Oliwii chyba nie chcę ani ja ani moje miłości - za dużo ich teraz.
W tej chwili przerabiamy: Ingę, Kalinę, Laurę i Lidię. :p
Nie wiem co z tego będzie ale wcale się nie zdziwię jak na następnym usg powiedzą nam że to jednak chłopiec ::)
Znalazłam fajową stronę ze wszystkimi (tak mi się przynajmniej wydaje) imionami - niezła zabawa!!!! ;D

Gocha

A moje typy to:
- dla dziewczynki
Zuzanna, Wiktoria, Maja, Kinga, Natalia, Martyna, Amelia
- dla chłopca
Krzysztof, Jakub, Wiktor, Grzegorz, Piotr

Ale które imion zostaną ostatecznie wybrane dla naszej pociechy i czy napewno będą to te z powyższej listy , tego tak naprawdę to jeszcze nie wie nikt. :laugh:

Padiqq mi też sie podoba dla dziweczynki martyna i jeśli w czwartek okaże się że to dziweczynka to na 100% będzie Martynka a jeśli chodzi o chłopca to są nowe typy(mojego męża) Wiktor lub Hubert.

czechow dzieki za stronki juz lece przegladac :) moze jeszcze zmienie plany ?
moj maz zawsze jak wieczorem rozmawia z "moim brzuchem" to jestem poplakana ze smiechu mnostwo imion wymysla i pyta bedziesz jozek czy jozkowa ? :)

reklama
Do góry