Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Syn będzie SYN. Od samego początku tak czułam, ale teraz się to utwierdziło. Ale sie ciesze...![]()
muszę wybrać imiona międzynarodowe(...) żeby nie komplikować dziecku życia tutaj imię musi być uniwersalne (...)
He hemój znajomy zmienił zdanie już w samym urzędzie :-) stojąc w kolejce i słuchając jakie imiona są zgłaszane - za dużo osób wymieniało te same imię, jakie oni wybrali, więc zmienił zdanie i podał inne![]()
Ciekawe co na to żona ;-)Mi też bradzo podoba się imię Oliwier ale moja rodzinka nie podziela zachwytu:-)
Mi się podoba bardzo, mój mąż też to imię zaakceptował. Już nawet mówimy do brzusia Oliś lub Oli. Wiem że to nasza decyzja- ale takie gadanie jest irytujące...!Gratulacjenoo to jakie imie będzie nosił??? ja tak chciałam Michałka...a tu córcia i teraz mamy już drugi tydzień dylemat jak jej dać na imię.
Pozdrowienia
:-) Nasi znajomi dali tak na imię dziewczynce i mozna ladnie zdrabniac: Misia, Miśka:-)Mam ten sam dylemacik. Chce, aby imie mojego Malenstwa bylo uzywane i w Polsce i w Danii - to jednak duzy problem nie jest. Problemem jest wymowa imion.W Danii wiele liter "polyka sie" i czasami, imiona dobrze znane w Polsce, tutaj bardzo smiesznie brzmia. Hm... Zawsze to jednak lepsze, anizeli calkowita niemoznosc wypowiedzenia imienia (polskiego) przez Dunczykow :-)
na początku ich poprawiałam jednak szybko dałam sobie spokój. A co do wypowiedzenia nazwiska.... no cóż z tym to nawet nie to że mają problem, tego po prostu nie da się wypowiedzieć 

Ja też mam mały problemik z rodzinką. Mi także podoba mi się Oliwier (już wiadomo że będzie chłopiec), ale moja ciocia stwierdziła, że zrobię dzidzi krzywdę i że będą go oliwa przezywać. Zapowiedziała także, że będzie mi to imię wybijać do końca...Mi się podoba bardzo, mój mąż też to imię zaakceptował. Już nawet mówimy do brzusia Oliś lub Oli. Wiem że to nasza decyzja- ale takie gadanie jest irytujące...!
Ja bym się twardo trzymała przy swoim wyborze. Zapytaj się jej czy jej dzieciom też ktoś wybierał imiona.
A co do chłopaka na razie stanęliśmy na imieniu DENIS
Do końca zostało mi jeszcze prawie 6m-cy także na pewno coś się jeszcze zmieni ;-)