Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie nastawiajcie się na płeć, bo to może się źle skończyć. Koleżanka mamy, która jest położną opowiadała o kobiecie, która była święcie przekonana, że będzie dziewczynka, a urodził się chłopak i nie mogła go zaakceptować. Przykre, ale tojest życie. Ja na początku się nastawiłam na dziewczynkę, a okazało się, że będzie chłopak. Jestem szczęśliwa, bo ważne,żeby dzidzia była zdrowa, a nie jakiej jest płci. I w sumie rzeczy kupuje raczej uniwersalne, tak jakby się okazało, że lekarz się pomylił ;-);-);-)
I takie jakieś bezosobowe podejście, bo nie wiadomo jak mówić o Dzidziu. 
myślę, że takie przypadki to wyjątkiNie nastawiajcie się na płeć, bo to może się źle skończyć. Koleżanka mamy, która jest położną opowiadała o kobiecie, która była święcie przekonana, że będzie dziewczynka, a urodził się chłopak i nie mogła go zaakceptować. Przykre, ale tojest życie. Ja na początku się nastawiłam na dziewczynkę, a okazało się, że będzie chłopak. Jestem szczęśliwa, bo ważne,żeby dzidzia była zdrowa, a nie jakiej jest płci. I w sumie rzeczy kupuje raczej uniwersalne, tak jakby się okazało, że lekarz się pomylił ;-);-);-)

Ja się nie nastawiam, i biorę poprawkę na możliwą pomyłkę lakarza.
Ale wiesz, inaczej jest, kiedy w ogóle masz powiedziane co nosisz pod serduszkiem, zawsze większa szansa, że się sprawdzi. A tak dziwnie trochę. 32 tydzień, a my pojęcia nie mamyI takie jakieś bezosobowe podejście, bo nie wiadomo jak mówić o Dzidziu.
![]()

Jasiu to może być zdrobnienie zarówno od Jan jak i Janusz ;-)
A u nas będzie Jakub, chyba gdzieś już o tym pisałam :-)
jak byłam w 3 miesiącu ciązy i nie znaliśmy z mężem jeszcze płci dziecka to i tak mówiliśmy do niego Kubuś no i się sprawdziło:-)