reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

reklama
Mi się strasznie imię Indra podoba. Mojemu też się spodobało, ale to skandynawskie imię, a ja nie chcę robić dziecku problemów na przyszłość.
Więc na razie stanęlismy na tym, że będzie Inga lub Nataniel. Jeszcze pewnie zmienimy zdanie z tysiąc razy :-D

Śliczne imiona, a zwłaszcza Nataniel :)

U nas to Tomasz a dla dziewczynki nie mamy..;-):-)

Ten Tomuś to już był jak jeszcze go nie było :)

Jeśli będzie chłopiec, to prawdopodobnie będzie Gabriel. Z dziewczynką trochę większy problem ale chyba Inga, albo Gabrysia -tyle fajnych imion, że ciężko się zdecydować.

Przyszły tatuś grozi Potomkowi (obecnie zwanemu również Fasolem), że zostanie Zygfrydem lub Genowefą, jak się nie uspokoi i nie da mi żyć... :-p (mdłości...)

Jak dziewczynka będzie to Wiktoria lub Martynka a jak chłopak to albo Adrian albo Przemek... :-)
malutka6661, mój mężuś ma tak samo. :tak: Ale mówi do gwiazdy że jak nie pokaże siusiaka to nazwie go/ją Zdzisława, hehehe. :sorry2:

Ostatnia edycja:
witajcie,
u nas
jak urodzi się dziewczynka, będzie Zosią
jak chłopak: Stasiem
chciałabym aby ciąża szybko minęła i byśmy mogli już się sobą cieszyć =)

reklama
Do góry