reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A my dowiedzielismy sie dzisiaj ze 100% chlopak takze Kaya -Lea dla dziewczynki tak jak nam sie bardzo podoba juz odpada no chyba ze ten pindolek to nie pindolek:-D
a dla chlopaka od samego poczatku mamy problem ale na dzien dzisiejszy to Lionel - Frederic :sorry2:

reklama
Witam wszystkie mamusie :)
Słuchajcie już mówiła że nie mamy imienia dla chlopaka i dalej mamy z tym duzy problem ale ostatnio ni z tego ni z owego od tak wpadło nam jedno imie i ciagle nam chodzi po glowie moze to znak. Tylko boje sie zeby maly nie mial pozniej jakis smichów chichow w przedszkolu i szkole, dajcie swoja opinie ARIEL. Dziwne bo zawsze bylismy przeciwnikami takich imion ale to sie przyplatalo i odplatac nie chce. Jak mzslicie moyemz skryzwdyic dziecko?

Witam wszystkie mamusie :)
Słuchajcie już mówiła że nie mamy imienia dla chlopaka i dalej mamy z tym duzy problem ale ostatnio ni z tego ni z owego od tak wpadło nam jedno imie i ciagle nam chodzi po glowie moze to znak. Tylko boje sie zeby maly nie mial pozniej jakis smichów chichow w przedszkolu i szkole, dajcie swoja opinie ARIEL. Dziwne bo zawsze bylismy przeciwnikami takich imion ale to sie przyplatalo i odplatac nie chce. Jak mzslicie moyemz skryzwdyic dziecko?

No ja akurat nie lubie takich imion(Ariel,Kevin....itp...),no chyba,że ktos jest innej narodowości.
Ale przyznam,ze znam jednego Ariela(ma rata Kevina i siostrę Jessikę),no i ....zle mi sie kojarzy.ale każdy ma swoje gusta.

Dzis po wizycie u gina,nas pewnie bedzie burza mózgów,co za imie wybrać.

Kiedyś pisałam skargę do WSA, bo w USC nie chcieli zmienić imienia z Ariel na inne. Powodem było kojarzenie z proszkiem do prania i złośliwość osób trzecich - facet miał przechlapane ;) Ja nie lubię takich imion ;)

po wcczorajszej wizycie gdy sie dowiedziałam ze na 90 % dziewczynka to zaczelam intensywniej myslec o imieniu wczesniej mialam na celu Agatke potem zminilam Dorotke a dzis przyszlo mi do głowy imie Maja ! NIEWIEM czy tak damy na imie ale jakos mi sie spodobalo jak i mojemu Pawlowi

U mnie po długich debatach nie zapadła decyzja, ale jedyne imię na które wszyscy się godzą to Klaudia :)

U mnie będzie dziewczynka :-)
a imię Emilia :-):-):-)

Shyla gratuluje :* Będziesz miała parkę :D
A imię ... NO cudo ! Strasznie podoba mi się Emilia ... :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry