reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Shyla Gratuluje jeszcze raz córci i zazdroszczę takiej pewności w wyborze imienia Emilka bardzo ładne :)

Ja mam nadzieję, że nie długo wpadne na jekieś imię dla mojej małej gwiazdeczki :)

reklama
Shyla-ale niespodzianka:szok::tak: Cały czas pisałaś o chłopcu a tu proszę bardzo Emilka-śliczne imię:-)

Prawda miałam niespodziankę , ale pozytywna :-)
a imię Emilia zawsze mi się podobało , jest internacjonalne i pasuje również do naszego nazwiska ;-)

Ostatnia edycja:

Shyla jeszcze raz gratulacje córci :-)a imię Emilka bardzo ładne, mi równiez się podoba :) Nawet jest na mojej liście....

Bez
Nasz mały synek :) wczoraj na USG było widać na 100% jajka :p poza tym zdrowy jak rybka. Wszystkie przegrody w serduchu, główne żyły i tętnice w normie, to samo układ kostny i główka :) 4 rączki i 20 paluszków :)

no i pojawił się dylemat. od początku byliśmy wręcz pewni że będzie niunia i niawet nie myśleliśmy tak na poważnie o imieniu dla chłopca :p

mamy pewien pomysł - Gabriel

co myślicie o tym imieniu, w rodzince mieszane uczucia. W sumie to byłby Gabriel Paweł (drugie imię po tacie).
Druga opcja to Jakub, ale mężowi bardziej podoba się Gabriel. Uważa, ze takie bardziej dostojne, i coś w sobie ma to imię. A ja się obawiam czy będzie praktyczne, no bo jako maluszek będzie uroczym Gabrysiem, Gabim :) nawet ładnie. Jak dorośnie to będzie Pan Gabriel. Tylko pytanie jak dzieciaki będą na niego wołać w szkole gdy będzie nastolatkiem ? Znając życie będzie miał jakąś ksywkę, ale no nie jestem pewna na 100 % czy to dobre imię dla chłopca. Jak uważacie?

A może Jakub Gabriel ? Tylko pytanie czy tata odstąpi drugie imię :p

Mi sie Gabriel bardzo podoba
mały Gabrys
wększy Gabi
a całkiem dorosły Pan Gabriel.
Do każdego imienia ksywke mozna wymysleć,na to nie mamy wpływu,tylko rówieśnicy
A Jakub cudne imie mojego synka,Kubus,Bubuś,Kubulek-tak na razie na niego wołamy,he,he.

dziękuję Rozalka, Gabriel to piękne imię ale chyba damy jako drugie i będzie Jakub Gabriel chociaż co chwilę nam się to zmienia :p

reklama
Zobacz załącznik 231663
Nasz mały synek :) wczoraj na USG było widać na 100% jajka :p poza tym zdrowy jak rybka. Wszystkie przegrody w serduchu, główne żyły i tętnice w normie, to samo układ kostny i główka :) 4 rączki i 20 paluszków :)

no i pojawił się dylemat. od początku byliśmy wręcz pewni że będzie niunia i niawet nie myśleliśmy tak na poważnie o imieniu dla chłopca :p

mamy pewien pomysł - Gabriel

co myślicie o tym imieniu, w rodzince mieszane uczucia. W sumie to byłby Gabriel Paweł (drugie imię po tacie).
Druga opcja to Jakub, ale mężowi bardziej podoba się Gabriel. Uważa, ze takie bardziej dostojne, i coś w sobie ma to imię. A ja się obawiam czy będzie praktyczne, no bo jako maluszek będzie uroczym Gabrysiem, Gabim :) nawet ładnie. Jak dorośnie to będzie Pan Gabriel. Tylko pytanie jak dzieciaki będą na niego wołać w szkole gdy będzie nastolatkiem ? Znając życie będzie miał jakąś ksywkę, ale no nie jestem pewna na 100 % czy to dobre imię dla chłopca. Jak uważacie?

A może Jakub Gabriel ? Tylko pytanie czy tata odstąpi drugie imię :p

Gratuluję syneczka;-) Gabriel-bardzo ładne imię:tak:.
A my wciąż nie wiemy jak damy na imię naszej drugiej córci :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry