Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja zawsze sobie mówiłam ,że jak będe miała córeczkę to bedzie Marianna po mojej kochanej babci śp. Chociaż mam dość długie nazwisko i nie wiem czy będzie pasowało, najwyżej dam je jako 2, chociaż nie jestem zwoleniczką dwóch imion. Po głowie chodziła mi też zawsze Lena ale widze że większości się to imie podoba, a ja nie chcę żeby moje dzieciątko miało tak na imię jak np. kolega z klasy czy grupy przedszkolnej. Ja mam na imie Justyna i podczas mojej edukacji nie trafiłam na imienniczkę ;o) mój synuś to Konradek jak na razie w grupie przedszkolnej jest tylko on ;o)
jesli chodzi o chłopca to jeszcze nie wiem, za wcześnie ....;o)
ja w glowie mam sporo imion dla dziewczynki gorzej bedzie z chlopcem. Przy pierwszym dziecku bylo tak samo, 10 imion dla dziewczynki a dla chlopca jedno i to jeszcze nie calkiem takie jakie chcielismy.