ooo z Elbląga jesteś:-) moje rodzinne miastoU mnie jak bedzie dziewczynka to LILIA , a chlopiec to ciezko powiedziec Krystian ,Filip nioe zdecydowalismy jeszcze

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo z Elbląga jesteś:-) moje rodzinne miastoU mnie jak bedzie dziewczynka to LILIA , a chlopiec to ciezko powiedziec Krystian ,Filip nioe zdecydowalismy jeszcze

My z kolei dla dziewczynki mieliśmy już wybrane imię - Hanna, ale kiedy lekarz nam powiedziała, że prawdopodobnie będzie synek zaczęliśmy główkować...Na razie są dwie opcje: Maciej i Sebastian - jeszcze się zastanowimy, ale chciałabym jak najszybciej podjąc decyzję by móc już jakoś imiennie zwracać się do mego brzuszka![]()
Nie wiem tylko, czy jest sens angażowania rodziny w wybór imienia. Bo obawiam się, że mogą być takie reakcje jak pisała tu m.in. jedna z forumek na temat Amandy. Może lepiej postawić ich przed aktem dokonanym i tylePo co się niepotrzebnie stresować
![]()
. ja rodzine zaangazowalam, bo obiecalam rodzenstwu, jako ze im wlasciwie ja wybralam imiona i wlasnie mialam tak jak piszesz :-(