Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczoraj widziałam suwaczek mamy jakiejś na BB.Swojemu synkowi dała na imię Jurand bo pisało Jurandzik.
w lekturze szkolnej "Krzyżacy" wystąpiło...pierwszy raz slysze o takim imieniu !!!
:-)w lekturze szkolnej "Krzyżacy" wystąpiło...![]()
Ale fakt, w rzeczywistości ja też się z żadnym Jurandzikiem nie spotkałam:-)
Denis był taki zespół Disco Polo( co do skojarzeń) ale mnie się podoba, pozostałe też, ale Maciek już nie bo kojarzyło mi się zawsze z ........grubaskiemZnajomi dali na imię dla syna Denis, to dopiero można kojarzyć..... osobiście nie lubię tego typu imion, Denis, Ariel itd. No ale o gustach się nie dyskutuje.
Ja dalej zastanawiam się nad Mikołajem, Dominikiem, Sebastianem lub Maciejem?![]()
Od razu pomyślałam o Krzyżakach, ale ....mnie się nawet widziwczoraj widziałam suwaczek mamy jakiejś na BB.Swojemu synkowi dała na imię Jurand bo pisało Jurandzik.
Znajomi dali na imię dla syna Denis, to dopiero można kojarzyć..... osobiście nie lubię tego typu imion, Denis, Ariel itd. No ale o gustach się nie dyskutuje.
Ja dalej zastanawiam się nad Mikołajem, Dominikiem, Sebastianem lub Maciejem?![]()
Uwielbiam imię Maciej![]()
Chociaż gdybym miała synka to byłby Adaś, ponieważ mój mąż ma Maciej na imię :-)