Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A przy okazji chciałabym powróżyć- Fiuufiuu jak nie będziesz miała chłopca to sobie włosy na ciemny-brąz pofarbuję ;-))
Od początku czułam,że będzie chłopak...zobaczysz!
Polianno Fiuu już zna płeć, nie znam natomiast ja (wróż śmiało), bo dziecię wyjątkowo dobrze wychowane i obcym (tzn. lekarzowi) nie pokazuje... Żeby było śmieszniej, ja już się poddałam i po ostatnim usg (w ostatni piątek) powiedziałam, że teraz już nie chcę widzieć-jak tyle wytrzymałam, to niech będzie niespodzianka Przez pierwsze miesiące byłam pewna, że to dziewczynka, ale teraz 50:50
Wuzelek hehe no to widzę, że my w podobnej sytuacji, bo mi niby lekarz powiedział, że na 60% dziewczynka, ale wcale nie był pewien, wiec ja to też traktuje 50%-50% - ALE!! ja będę drążyć temat i mam nadzieję, że jednak będę wiedziała na 100% już na następnej wizycie, bo chciałabym się przygotowac na przyjscie maluszka - kupić wózek, pościel - no i muszę wiedzieć czy to chl czy dzi...
Olu ja i tak robię zakupy w kolorkach neutralnych (żółte, zielone, pomarańczowe-takie lubimy), więc pod tym względem mi nie zależy Zresztą jutro zaczynamy 31 tc, więc nawet nie wiem, czy zdążyłabym się dowiedzieć, chyba że na ostatnim usg, a wtedy to ja już dziękuję
Martuska mi z tych imon hmmm Sara najbardziej sie podoba;-)
Kalina to jakos tak z malina mi sie kojarzy hmmm co ma jedno z drugim to ja nie wiem
No a Amanda to mi sie kojarzy z serialem Dynastia ( o matko ja to ma skojarzenia) i ona tam hexa byla hahhha
No i Ewa jest tez ladnie takze jak dla mnie to albo Sara albo Ewa ze wskazaniem na Sara!!
Martuśka jak najbardziej Kalinka, zagłosowałam, sliczne imię, jejku tylko nie Sara, u mnie w Łodzi psy się tak wabią!!!! a nie napiszę Ci z czym mi sie to jeszcze kojarzy brrr