• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona dla naszych grudniowych maluszkow :)

reklama
My się nie możemy zdecydować.
Nasze typy to: Franek, Tomasz, Piotr. Franek chyba już zbyt popularne a Piotr mi się coś nie widzi. Tak więc może Tomasz, tylko mój m nie jest w 100% pewny.
Z pierwszym dzieckiem było łatwiej, bo dostał imię po dziadku mojego męża. Drugi po innnym nie dostanie bo mamy do wyboru Adam, Józef i Aleksander. Ale nie jesteśmy w stanie się dogadać, bo jak podoba się mi, to nie mojemu m. Do grudnia jeszcze trochę czasu więc mam nadzieję że się jakoś dogadamy.

K.M-B- mój M. też chce Franka w razie gdyby był chłopak. To imię do mnie jednak nie przemawia, zwłaszcza w oryginalnym brzmieniu Franciszek:/ Nie mam zupełnie pomysłu dla chłopca...no chyba, że dziewczyna będzie to mam kilka pomysłów, najbardziej podoba mi się Zoja. I jeżeli sie nie rozmyślę po drodze to teraz jestem pewna do tego imienia...

K.M-B znam strasznie duzo Tomaszow, moj maz to Tomasz, brat rowniez. Niesamowici faceci :)
Pauletta my tez mamy Filipa w domu :), Zoja sliczne imie, u nas dziewczynka miala byc Kaja albo Amelia, no a bedzie Kasper...

gabiczek- ładne imię! podoba mnie się!

kasia&filip- bo to najsłuszniejsze imię dla chłopca:p heheheheh Filip...;) Kaja to mój drugi typ dla dziewuchy, trzeci Nina. Amelię chciałam w pierwszej ciąży, ale M. się kategorycznie sprzeciwił twierdząc, że to imię jest okropne...nie wiem o co mu chodzi;) Moja mama marzy o Marysi, no ale miała swoją szansę, bo urodziła 2 córki, teraz ja wybieram:D

ehh ja niby nie wiem jescze na 100% jaka bedzie plec..prawdopodobnie chlopak - imienia dla niego kompletnie nie mamy..nie mozemy sie zdecydowac i porozumiec. Opcji jest kilka: Julian, Jan, Ignaś, Tomasz ... no a moj chlop to codziennie ma inny pomysl...na dziewczynke byloby latwiej

reklama
Mam dziewczyny to samo! la dziewczyny mieliśmy wybrane, a wczoraj okazało się, że chłopak :) Póki co na razie zgadzamy się obydwoje na Jasia i Antka, z pozostałymi się nie dogadujemy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry