MalinowaMarta
Fanka BB :)
Mi dla dziewczynki podoba się też Agata ale ja to moge myślec juz tylko o męskich [emoji12]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ładnieale naprawdę nie wiem
Pamiętam jak z drugą córką, kiedy jeszcze nie znalismy płci wymyśliłam Maryla lub Jędrek..wyobraźcie sobie że mój mąż modlił się wtedy o córkę, mimo posiadania już jednej![]()
ja niestety często spotykam się z takim zdrobnieniem Wiktora a w tych okolicach gdzie mieszkam Wiktorów na pęczkiMalinko może jeszcze urobisz męża. Btw Wituś mnie się bardzo podoba i nie jest zbyt popularne
![]()
Gdybyś widziała jaka moja Marylka walecznaHaha mój pewnie też wolałby maryle...Choć jak tak pomyślę to i mi się podoba Marylka taka z długimi warkoczami jak bedzie starsza
Znam dwie Agaty, świetne dziewczyny i takie którym jak coś powiesz to tajemnica do grobowej deski, bardzo lojalne i godne zaufaniaMi dla dziewczynki podoba się też Agata ale ja to moge myślec juz tylko o męskich [emoji12]
a Daniel to był mój pierwszy chłopakJa nad Danielem bo zaczynam dopuszczać myśl ze nasza córka może mieć jednak pitolka [emoji12]

Martin ładnie![]()