malinka1984
Fanka BB :)
Staś i Jaś ładnie. Moje dwie dobre koleżanki tak dały synkom więc u nas odpada.
Mariusza osobiście nie lubię.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Staś ma mój teść a Jaś jego brat , którym się opiekujemy, nie dałabymStaś i Jaś ładnie. Moje dwie dobre koleżanki tak dały synkom więc u nas odpada.
znam aż 4 Krzyśków dośc blisko i każdy z cięzkim charakterem, takie życiowe koty, co to zawsze własnymi ścieżkami ..Mi się z chłopięcych podoba Filip, ale czytałam, że teraz jest dużo małych Filipków, no i nie wiem... oprócz tego Nikodem... mąż chce Krzysiu po dziadku, ale nie wiem, mnie nie przekonuje, kojarzy mi się tylko z teściemNie to, że go nie lubię, jest spoko, no ale...
Ale będziemy myśleć jak poznamy płećpóki co takie gdybanie
![]()
No teściu jest w podobnym typieznam aż 4 Krzyśków dośc blisko i każdy z cięzkim charakterem, takie życiowe koty, co to zawsze własnymi ścieżkami ..
Ja właśnie też nie chcę, ewentualnie na drugie. Mąż się upiera. Ale póki nie znamy płci to się nie kłócę, bo jak będzie dziewczynka to problem z głowyJa po dziadkach imion bym nie dała.