• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

U Nas Franek, po moim dziadku :) a dziewczynka sama nie wiem, narzeczony upiera się przy Helence (imię po mojej babci, która uwielbia bardzo). Ale na szczęście jeszcze trochę czasu, żeby się zastanowić :))

reklama
Helena piękne imię, mi się podobają takie imiona: Janka, Hela, Hanna, Zofia, ale mojemu mężowi nie i to bardzo nie... :( najbardziej podoba mi się Janeczka

Mi się podoba dla dziewczynki Gabrysia, Jagoda, Julia. Dla chłopca Maksymilian, Kacper, Gracjan ( kiedyś byłam na koloniach z Gracjanem i tak mi się to imię utrwaliło). Wszystkie imiona ciężkie do zdrabniania :/

Pierwsza córcia miała mieć na imię Laura, ale każdy mówił ze to brzydkie imię i ja głupia pod naciskiem innych (mimo iż mi i mężowi bardzo się podobalo) zmieniłam na Emilia i teraz żałuję. Z imieniem dla tego babla nie będę taka głupia i nie będę słuchać nikogo.
Jeśli będzie dziewczynka (o czym marze) będzie Laura a chłopiec hmmm nic mi się nie podoba....jedynie Filip ale mąż kategorycznie mówi "nie" wiec oby była córcia bo będzie duży problem.

reklama
mi wszyscy mowia, ze wygladam jakby po mnie walec przejechal i stawiaja na dziewczynke. A skoro jest Gucio to tylko Mai brakuje. Zretsza G mial byc Maja, bo mi maz od 15 lat tylko o corci mowi :rolleyes2:

ja jestem zakochana w naszych polskich imionach, niestety tez nie moge sobie pozwolic na ich wybor :no2: Witek, Stas, Michas, Rysio, Franek, Krzys, Maksiu, Wladus, Jas jest w czym wybierac i dla dziewczyn Maria, Zosia, Anna, Helenka :laugh2: Ewa:tak: oj moglabym tak wymieniac i wymieniac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry