• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

reklama
DIa mnie imię nr 1 dla chłopca to Feliks, następne Borys, Eryk, Igor. Niestety wszystkie zostały odrzucone przez mojego męża. Jego propozycja to Cyprian. Ale opis imienia zniechęcił nas do niego. Przez jakiś czas w grę wchodził Teodor ale na razie stanęło na imieniu Jeremi.
Nie chciałam imienia zbyt popularnego ani takiego, które na co dzień używa się w formie zdrobniałej.

DIa mnie imię nr 1 dla chłopca to Feliks, następne Borys, Eryk, Igor. Niestety wszystkie zostały odrzucone przez mojego męża. Jego propozycja to Cyprian. Ale opis imienia zniechęcił nas do niego. Przez jakiś czas w grę wchodził Teodor ale na razie stanęło na imieniu Jeremi.
Nie chciałam imienia zbyt popularnego ani takiego, które na co dzień używa się w formie zdrobniałej.

Jeremi jest przepiękne. Ja chcialam Zacharego ale mam dziewczynkę :) ..może Sahara;D DDD hahah

Hej Wam,

U nas bedzie synek i bedzie Franek :) jakoś od początku nam sie podobało zanim w ciąże zaszłam :) tak sie przyzwyczaiłam do Franusia ze juz inaczej sobie nie wyobrażam :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej. My będziemy mieli drugiego synka. Cieszymy się, ze się udało ale w głębi serca chyba oczekiwaliśmy córeczki bo u nas w rodzinie nie ma malutkich dziewczynek. Ale najważniejsze aby był zdrowy. Nasz pierwszy synek ma na imię Maksymilian ale do świętego mu daleko. A nasz drugi synek będzie miał na imię Karol. Choć podoba mi się też Jan i Aleksander.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry