z moją córką do grupy chodziły trojaczki i moja córka tylko jednego rozróżnia a dwaj są kropla w kroplę identyczni![]()
o nie... to jest temat moich koszmarów...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z moją córką do grupy chodziły trojaczki i moja córka tylko jednego rozróżnia a dwaj są kropla w kroplę identyczni![]()
ale powiem ci że widok trojaczków na różnych akademiach przecudny, ostatnia akademia na dzień mamy i taty nawet ja się wzruszyłam a mama tych trojaczków nie mogła łez powstrzymać -widok i wzruszenie na maxa!!!o nie... to jest temat moich koszmarów...![]()
tak, ale jak to nie mam pojęcia....a mama ich rozróżnia?![]()
Rozumiem, to tylko stereotyp, ale nie chcemy, żeby dziecko nas nienawidziło za to...tata mojej koleżanki ma na imię Janusz, ale jest absolutnym zaprzeczeniem stereotypowego Janusza!
tata mojej koleżanki ma na imię Janusz, ale jest absolutnym zaprzeczeniem stereotypowego Janusza!![]()
Mi podoba się Marta, ale teściowa ma tak na imię więc nie dam tak dziecku :/dla córki chciałabym jakieś polskie imię np Magdalena albo Martaale okaże się jak poznamy płeć
![]()