reklama

Imiona dla naszych malenstw :)

Mitra może mi się wydaje że Pola nie jest jeszcze tak popularnym imieniem dlatego że wokół mnie nie ma żadnej małej Poli.
Flora bardzo oryginalne ale u nas zdecydowanie by się nie sprawdziło.....mamy prawie identyczne nazwisko:-D
Dla chłopca podoba mi się Igor i Oskar, ale G nigdy by się nie zgodził....dobrze że będzie córka bo spór o imię mniejszy:tak:

reklama
Mitra może mi się wydaje że Pola nie jest jeszcze tak popularnym imieniem dlatego że wokół mnie nie ma żadnej małej Poli.
Flora bardzo oryginalne ale u nas zdecydowanie by się nie sprawdziło.....mamy prawie identyczne nazwisko:-D
Dla chłopca podoba mi się Igor i Oskar, ale G nigdy by się nie zgodził....dobrze że będzie córka bo spór o imię mniejszy:tak:
To tez zalezy od lokalizacji, W Watszawie jest od groma. Do tej pory tylko na jednych zajeciach na jakie zapislam mala nie bylo zadnej.

Moj tez sie nie zgodzi na Igora ;)

Mitra Borys dla mnie rewelacja!!! Bardzo mi się podoba, ale już na przedbiegach odpadło bo do nazwiska zupełnie nam nie pasuje....mamy za krótkie i jakoś tak fatalnie brzmiało....zreszta ma być dziewczyna wiec problem zupełnie przestał istnieć:) Stefan też fajnie:) ale ja oddaję głos na Borysa:)

Daissy ja poki co przestalam myslec nad imieniem. Nic mi sie nie podoba - a wiekszosci imion nie biore pod uwage bo sa zbyt skomplikowane tu w Anglii a nie chce zeby ludzie sobie jezyk lamali i zle wymawiali imie. Tak wiec masakra..

Dziewczyny a mnie wczoraj olśniło podczas przeglądania męskich imion.GABRIEL(mały Gabryś) To zdecydowanie mój faworyt.Ale mojemu m się nie za bardzo podoba.A ja czuję że to własnie jest imię dla mojego syneczka:):)

cyśka, Gabriel - bardzo ładne imię! Jakoś je przeoczyłam, jaki kiedyś myślałam nad męskimi imionami.

Ja tam na razie nie szukam imienia i nie myślę nad tym, jakoś nie mam głowy do tego. Mąż za to upiera się przy Natalii, ale sama nie wiem, zobaczymy...

Gabryś brzmi bardzo ładnie, ale wiem że z tym przekonywaniem mężów bywa różnie:)

Myśmy zawęzili wybór do Ali (Alicji)- propozycja męża i Eli (Elżbiety) - moja, ale że każdy upiera się przy swoim to nie jest powiedziane że koniec końców nie będzie jeszcze jakieś trzecie:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry