reklama

Imiona dla naszych malenstw :)

reklama
Cos te chłopy mają że na Alicję się upierają;) a na liście jest, ale widzę że dalej niż Oliwia więc nie jest źle. Lena piękne imię ale muszę przynać że tez żadnej nie znam

Co do Oskarów to znam dwóch: jeden rewelacyjny facet, drugi totalny życiowy nieudacznik ale to chyba kwestia problemów rodzinnych więc jakby na imie nie miał i tak by było źle.

Tak jak juz pisalam Kacperek super imie bardzo mi sie podoba ale nie nazwe tak bo tesciowa sie uparla wiec po rybach bedzie Leonek
co do Szymonka tez chcialam nazwac ale maz sie stawial :wściekła/y::wściekła/y:

No to i ja sie dolacze, nasza coreczka bedzie miala na imie Lucy :) ze wzgledu na to ze mieszkamy w NL chcielismy wybrac jakies imie miedzynarodowe :) chciaz teraz tak mi sie to imie podoba ze moze i mieszkajac w PL bym sie na nie zdecydowala... Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie :)

Widze ze watek z imionkami ruszyl :-D:tak::cool2:
My wczoraj szukalismy i nie znalezlismy :-pnic nowego co by nas zaskoczylo i urzekło:sorry2:
M podoba sie Olivia, Kinga,Weronika a Mnie podoba sie Nina, Jessica noi stwierdzilismy, ze chyba zostanie Jessica wybrana przez córcie:-D. Bede miec Blanke i Jessice :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry