Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bluelovi - tak. U nas dalej synek bez imienia. Dalej sie targujemy i jakbym miala ustapic to juz predzej na Antosia niz Gabriela. Ale moje serce chce Iwo i koniec
Nadia na razie pomyslow nowych nie przedstawia a ja sama boje sie pytac...same rozumiecie
Widać że problem z imieniem mają dziewczyny spodziewające się chłopczyków. My co prawda też mamy wybrane imię (Mariusz), ale nie jesteśmy do końca przekonani...
Kitki a maz nie ulega ?/;Da po Iwie to jakie masz typy??
Klaczek slyszalam o mamie ktorej synek byl bezimienny az do wizyty w urzedzie :0 niemogli podobno dopasowac imienia nawet po narodzinach ;0 masakra a ty masz jakis typ imienia ktory bys dala bez mrugniecia okiem dala malemu jakby mąż nie protestowal ?
Bluelovi właśnie nie ma. Ani do męża ani do mnie żadne w 100 nie przemawia. Zbytnich kłótni nie ma w tym temacie tylko jest brak przekonania. Myślę że wybierzemy między Aleksander, Mikołaj i Oliwer ale mimo wszystko to nie to.
Też miałam problem z imieniem, bo mąż chciał Antosia a mnie to imię nie przekonywało ale teraz czuję, że to musi być Antoś Myślę, że jakkolwiek nie będą się nazywały nasze dzieci, to będzie to dla nas z czasem idealnie pasujące imię
Kłaczek, gdybym miała wybrać między podanymi przez Ciebie imionami to wybrałabym Oliwera, ale w wersji Oliwier.
Współczuję ale rozumiem dylemat bo dla chłopca tez bym nie wiedziała. Wszystkie imiona spadały na mnie nagle. Kalinka była wywalczona ale dla mnie pewna