reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

reklama
Emotion częśći ludzi to ma imiona wymyślone na długo przed pojawieniem się maluszka:) A że te typy często się zmieniają to już inna sprawa:))

Dla Dziewczynki imię mam wymyślone, ale czuje, że tam siedzi drugi chłopczyk i tu mamy problem...

Justyna była ustalona jeszcze przed pierwszym dzieckiem. Wojtusia wykorzystaliśmy przy Aniołku - nie miałabym odwagi ponownie użyć tego imienia. Dlatego myślę, że Aleksander :sorry:

Myszka2301 właśnie tez Laura mi sie bardzo podoba ale mam jeszcze wybrane Lena lub Amelia:)

spooky27 dla chłopczyka u mnie tez będzie Oluś albo Franek:)

Jeśli dziewczynka, to będzie Ania...
Teściowa się ucieszy, jak będzie dziurka w dziurce ;P

A dla chłopca nie wymyśliłam jeszcze :)
Choć chodzi mi po głowie Piotruś... nie wiem czemu.

A poniżej w załączniku głupi kawał mojego M... (poważny człowiek, ale czasem nie daję rady ;P).

Załączniki

• 0_0_893071504_Tomasz_przez_spamkosz_middle.jpg
    0_0_893071504_Tomasz_przez_spamkosz_middle.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 235
Ostatnia edycja:
Alex - ale się uśmiałam.
Mi się podoba właśnie imię dla dziewczynki Laura, a dla chłopca Oliwier, Aleksander, Maksymilian, ale mój mąż nie jest za tymi imionami. Podejrzewam, że przez 9 miesięcy znajdziemy imię dla naszej pociechy. U nas jak byłam w ciąży i wyszło, że będzie dieczynka w 7 miechu to, że podobna taka grubitka miała być Kaśka, pózniej zmiana na Karolinkę, no i urodziłam i karzą mi podac imię dziecka ja na męża, mąż na mnie i kazaliśmy zostawić miejsce, wyszła Milenka:)

Justyna była ustalona jeszcze przed pierwszym dzieckiem. Wojtusia wykorzystaliśmy przy Aniołku - nie miałabym odwagi ponownie użyć tego imienia. Dlatego myślę, że Aleksander :sorry:

powiedz mi czy wy rejestrowaliscie dziecko w USC po poronieniu ?? ja dlugo sie wahalam ale w koncu nie dalam rady isc i tego zalatwiac ... nawet wypisu ze szpitala nie odebralam tylko same wyniki z histopatologii ...

reklama
a u mnie będzie Filipek, bo coś czuję że tym razem mały mężczyzna się trafi. A jak będzie dziewczynka to Alice albo Alicja;)

Do góry