Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tak siedze na necie i szukam imienia dla naszej maludy i nie moge sie zdecydowac bo zadne jeszcze nie zrobilo nam mnie takiego wrazenia ze O TO JESTY WLASNIE TO ale jest kilka propozycji
1.Rosie
2.Jessica
3.Amelia
4.Katie
5.Caitlin
Abezela a ja niewiedzialam ze jest imie gaja:-) u mnie maz pracuje w hurtowni materialow gaja wlasnie. I kiedys mialam psa gaje. Moze dlatego nie zaglebialam sie w to imie. Ale teraz psy to maja takie ludzkie imiona. Na osiedlu sa 2 psy zuzie. A ciotka dostala kiedys psa karolcie:-) dobrze ze daleko mieszka:-)
Azabela imię stare jak świat Gaja /ziemia. Bardziej mi się podoba niż Kaja.
Co do imion psów był ten temat, czy innch zwierzaków, Krasule Baśki Kaski itp
Imię jest piękne, postanowiłam mimo wszystko zostawić je na mojej liście. Wczoraj była wstępna rozmowa z M i on nadal obstaje przy Natalii ewentualnie Milenka mogła by być. Tak więc i Milenę dopisuję do naszej listy i chyba zrobimy losowanie :-);-)
Większy problem będzie jak maleństwo okaże się chłopcem:-( bo tutaj to już w ogóle brak zgodności
Reasumując imiona dla dziewczynki to
1.Ida
2.Gaja
3.Natalia
4.Milena
A dla chłopca
1.Jan
2.Iwo
3.Dawid
Ciekawe jaki będzie wybór
Mi sie kazde imie z kims kojarzy:/ i od razu traci na znaczeniu. Jan moj tata namawia mnie . Myslalm o wojtusiu ale za dlugie i nie zgra sie z nazwiskiem.a pozatym mialm brata . Jestem zdania ze misiu sie urodzi a wtedy imie samo trafi