Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
i po rozważeniu dziesiątek różnych imion na koniec wróce do gosi 

...i jeszcze Tymuś :-). Nasz będzie Tymon. Tymoteusz też mi się bardzo podoba, ale nie przepadam za długimi imionami. I ustalone już od... ja wiem?... połowy ciąży mniej więcej. Wiem, że się tu cała szczęśliwa chwaliłam, że się w końcu M zgodził ;-). A imię nadal będzie oryginalne. ;-) 2 Tymki na Kraków w jednym miesiącu to niedużo.
Edit: gosha, i widzę kolejne podobieństwo u nas - spójrz na nasze suwaczki :-).
Daltego też odrzuciliśmy Maksymiliana, chociaż się nam bardzo podobał, ale stanowczo za długie.
a tu proszę, 2 najpopularniejsze imię obecnie, wszędzie tylko Maja i Maja, no ale trudno, ważne że moja jest ta wyjątkowa i już;-)
. To niesamowite. Imię Twojej córeczki miało być początkowo imieniem naszej córeczki, dopóki nie okazało się, że ta Majeczka, którą "robił" mój M to chłopak
. Miała być Maja Róża. Będzie Tymon Jarosław. Ale mamy jeszcze nadzieję na Majeczkę w przyszłości. I to akurat jest jedyny wyjątek dla mnie. Nie lubię nadawania bardzo popularnych imion, ale w imieniu Maja jestem zakochana i mam w nosie, że jest popularne ;-). Może nam się z M kiedyś poszczęści i tak jak Ty będziesz miała Maję i Tymona, to my będziemy mieli Tymona i Maję
. No naprawdę, niesamowite to