reklama

imiona dla naszych pociech;-)

nie no pewnie, kocha sie nie patrząc na płeć, ja też sie popłakałam na usg jak powiedziałą ze dziewczynka ale najlepiej byłoby to potwierdzić ;) ostatnio jak miałąm na rękach pół rocznego chłopca to jakoś nie czułam tego czegoś co z dziewczynkami, ale to pewnie kwestia przestawienia i jakby nie było przyzwyczajenia.

reklama
Justyna nic nie czułaś bo nie Twoje:-p.
Mi oczywiście było wszystko jedno, ale jakoś tak podświadomie od początku wiedzieliśmy, że będzie chłopak. Ale chciałabym mieć też i córunię :tak:Więc jak się pomylił to nic się nie stanie :happy:

nie wiem czy o to chodzi że nie moje, bo mamy też innych znajomych z małą córeczką, nawet z tego samego miesiąca co ten chłopiec, i jakoś inaczej jest.....:confused:

tak dzisiaj sie zastanawiam, niby wybraliśmy te Lilianę ale nie jestem tak zdecydowana na 500% jak na Laure byłam. może poszukam jeszcze jakiego "innego". ale ciężko. bo nie chcę żadnego oklepanego a znowusz takie "gwiazdorskie" jak np Vivienne to też :no:....

My przy Laurze mielismy wybrane Anastazja:-p ale miesiac przed porodem M wybrał Laure i tak juz zostało. Ja mojego Samiego mogłabym zmienic na Kryspiana lub Kasjana (choć Sami szalenie mi sie podoba)ale M:crazy::no::-D:-D:-D Tak wiec Samuś zostaje:-p
A Liliana to sliczne imie

Ja miałam przeczucie że będzie chłopak ale jan na usg powiedział mi gin że na 80% dziewczynka to też się ucieszyłam ale trudno było mi się przestawić. Ale na kolejnej wizycie gin powiedział że jednak chłopak ale już na 100% to znów musiałam sie przestawiać. Ale na ostatniej wizycie inny gim potwierdził chłopczyka i już tak się całkiem nastawiłam.
Co do imienia to Bartuś był od początku i nie mam wątpliwoście że chcę żeby mój synek tak miała na imię. Ale jak miała być Julia to też szukalam innego imienia bo nie byłam tak całkiem przekonana:-)

reklama
A mi od samego początku spodobała się NADIA, minęło trochę czasu zanim M sie przyzwyczaił ale teraz nie chce żadnego innego- zresztą nie mam pojęcia jakie inne moglibyśmy dziecku wybrać...

Gdyby jednak Bozia zrobiła psikusa i urodziłby się chłopak to napewno będzie FILIP.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry