DianaO
Fanka BB :)
Hihi no nie, ja jestem Diana EsteraKochana, ja myślałam, że Ty masz na imie Julianna!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hihi no nie, ja jestem Diana EsteraKochana, ja myślałam, że Ty masz na imie Julianna!![]()
Dla tradycji ok, co kto lubi, ale jeśli chodzi tylko o kwestię podobania, to JA bym nie dała. Tyle jest innych imion. Jakby to był wujek czy kuzyn, to ok, ale osoba mieszkająca w tym samym domu? Dla mnie to jakieś niepraktyczneDziewczyny a co myslicie o imieniu dziecka, takim jak rodzica? Bardzo mi sie podoba Wojtuś, ale tatuś ma tak na imię, no i w związku z tym nie wiem...
Dziewczyny a co myslicie o imieniu dziecka, takim jak rodzica? Bardzo mi sie podoba Wojtuś, ale tatuś ma tak na imię, no i w związku z tym nie wiem...
Pewnie, że można, koleżanka tak nazwała. Na męża zazwyczaj mówi Maciek a na syna Maciuś, czasami jak opowiada o nich i pytam o którym mowa mówi "stary Maciek" albo "mały Maciek"Dziewczyny a co myslicie o imieniu dziecka, takim jak rodzica? Bardzo mi sie podoba Wojtuś, ale tatuś ma tak na imię, no i w związku z tym nie wiem...
Twoja córcia to moja imienniczkaDla dziewczynki już dawno mieliśmy ustalone ze Marika, a dla chłopca gorzej, ale chyba będzie chłopiec więc Alex chyba że nam się jeszcze zmieni.
Córkę mamy Nicolę i każdy mówił że nie bardzo, a nam się podobało i podoba do teraz, jest wspaniała, w przedszkolu ani jednej nie było, a w szkole chyba też w klasie nie będzie innej Nicolki niż nasza. Koleżanki i koledzy mówią na nią Nicolka albo Niki.
Tak mi się to imię podoba ze moze sie skuszęPewnie, że można, koleżanka tak nazwała. Na męża zazwyczaj mówi Maciek a na syna Maciuś, czasami jak opowiada o nich i pytam o którym mowa mówi "stary Maciek" albo "mały Maciek"![]()