HappyElephant
Fanka BB :)
Mój mąż powoli zaczyna zgadzać się na Hanię, ale będę mocniej urabiać temat, jeśli okaże się, że to dziewczynka
Chłopiec póki co chyba Bartek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje tez krytykuja i zaraz pytaja A CZEMU TAK? No bo tak moje dziecko i bedzie mialo na imie jak mi sie podoba. Przecież nie dajesz niewiadomo jak. Brunon bardzo ładne imie. Kojarzy mi sie z bardzo dostojnym , inteligentnym facetem w garniturze.Wczoraj po rozmowie z mezem w dalszym ciagu wszystko wskazuje na Brunonaja w sumie bym chciala zeby juz tak zostalo hihi tylko wkurza mnie ze juz skrytykowali to imie
a nie chce zeby pozniej moje dziecko bylo wysmiewane
Dokładnie, nikt nam nie może mowic jak mamy nazwać dziecko!Moje tez krytykuja i zaraz pytaja A CZEMU TAK? No bo tak moje dziecko i bedzie mialo na imie jak mi sie podoba. Przecież nie dajesz niewiadomo jak. Brunon bardzo ładne imie. Kojarzy mi sie z bardzo dostojnym , inteligentnym facetem w garniturze.
Jesooo, ale mnie drażni porównywanie do psów. To samo było, gdy rozważałam dla pierwszego syna imię Maks. Bo to dla psa! No i co z tego? Kocham psy, mają cudowne charaktery, nie to co niektórzy ludzieDokładnie, nikt nam nie może mowic jak mamy nazwać dziecko!Pamiętam jak cork byla w brzuchu i od samego początku wiedziałam, że nazwe ja Kaja. A znajomi krytykowali, bo od kolegi sąsiada siostra.cioteczna ma psa o imieniu Kaja. No i niech ma
a ja mam corke hehe.
Moje tez krytykuja i zaraz pytaja A CZEMU TAK? No bo tak moje dziecko i bedzie mialo na imie jak mi sie podoba. Przecież nie dajesz niewiadomo jak. Brunon bardzo ładne imie. Kojarzy mi sie z bardzo dostojnym , inteligentnym facetem w garniturze.
Piękne imię <3No to ten... To będzie Artur![]()
Dzisiaj mąż do mnie "a może Maksymilian Artur?"Piękne imię <3