reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Imiona dla naszych sierpniowych Maluszków :)

reklama
Kahaka ja nie chciałam mówic ze strachu. Po pierwsze na forum bliźniaczym tyle się dzieje że strach było mi komuś powiedzieć i się cieszyć. Po drugie na początku było podejrzenie że moja ciąża jest jednoowodniowa i jednokosmowkowa czyli najgorsza z możliwych pod względem wszelakich komplikacji. Dopiero w 20 tyg okazało się że jest błona pomiędzy dziećmi więc jest nieco lepiej. I w Święta zamierzamy powiedzieć o bliźniakach będzie to już 26tc więc coraz bezpieczniej. :-)

Anielka czyli jak rozumiem Twoje dzieciaczki są jednojajowe? Koniecznie będziesz musiała zdać relację a propos odróżniania :-)

Ja byłam dumna że po porodzie umiałam odróżnić swojego syna od pozostałych dzieci :-), bo wcześniej wszystkie wydawały mi się identyczne. :). Ciekawa jestem, ale na pewno nie będziesz miała problemu z odróżnieniem, przynajmniej po pierwszych paru, parunastu godzinach :-)

ANIELKA jako mama to na pewno ich będziesz rozróżniać ;-)

a planujesz ubierać ich identycznie czy będziesz starała się ich rozróżnić?

reklama
Ja miałam w szkole bliźniaków :-) Przez chwilę wydawali się identyczni ale niedużo czasu upłynęło jak ich odróżnialiśmy, wyglądem się co prawda nie różnili ale charakterem już bardzo, wystarczyło, że któryś paszczę otworzył i było wiadomo who is who :-) no i jednemu lepiej z oczu patrzyło :-)

Do góry