Dziewczyny a mnie sie tez ostatnio podoba dla chlopca Alexander. Jest fajne skrotowe Alex. Mojemu tez sie podoba, ale pewnie dopiero jak malego zobaczymy to zdecydujemy co tak naprawde pasuje najbardziej do niego;-)
problem tylko taki ze tutaj nie wymawia sie Alex a Elex i to mnie wkurza. I tak wolalabym Alex
Akuku tak mi sie skojarzylo z Twoimi synkami. Podobaja mi sie chyba te same imiona co Tobie. Wiktor tez chcielismy dac jakby drugi byl syn.bo cora Wiktoria pierwsza. Ale teraz juz nie chcemy Wiktora bo ta srodkowa by sie jakos obco czula. Natomiast teraz Seba lub Alex...
a wkurza mnie tez,jak rodzinka chce decydowac.i dlatego przy 1 ciazy udalo mi sie zachowac w tajemnicy plec i po urodzeniu wszyscy uslyszeli i plec i wybrane przez nas imie.
natomiast teraz moj juz wszystkim wygadal co ma byc i nam sie wlasnie tesc wtraca, a kolej przyjdzie i na innych. Niedlugo wyprawiam urodziny i mysle wlasnie jak im zamknac geby, gdyby ktos probowal nam tak bardzo pomoc z imieniem.
A Vinga jesli chodzi o plec, to mi tez tesciowa z druga corka zrobila duza przykrosc jak sie okazalo,ze to nie syn. Skomentowala: to nikt mi nigdy wnuka nie urodzi, jaka szkoda, slyszalam jak mowila do swojej kolezanki.
poczulam sie jakbym dostala w twarz.zamiast sie cieszyc,ze dziecko zdrowe, to wielkie ale bo plec nie taka jak sobie wymarzyla. Stare, gburowate baby