Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
U nas też zapewne Tomuś pozostanie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tata mi takie imię wymyślił, a w tamtych czasach gdzie je znalazł to ja nie wiem
się pytałam nie raz czemu tak, a mama na to- bo tata Cię rejestrował
razem tylko dla pierwszego wybierali, resztę tata wybierał sam 
I mój na szczęście nie może sam iść zarejestrować, tylko musimy być razem, bo ślubu nie mamy, a z resztą mój głos jest w urzędzie decydujący 
, z pierwsza niunią też był problem, M co prawda jakieś wynalazł ale nie chciał mi zdradzić i powiedział że jak się urodzi to mi powie
a ja znalazłam imię dla niej jak już skurcze miałam i czekałam na M żeby do szpitala mnie zawiózł, wygrała moja propozycja czyli Kamila, ale M też musiał swoje trzy grosze dołożyć i jest Kamila Izabela:-)A ja dalej nie mam pomysłu na imię dla dzidzi, chociaż po głowie chodzi mi Gaja dla dziewczynki, a chłopiec miałby na imie Wojtek ale siostra tak mi żółwia nazwała![]()