reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

reklama
Mój Remek jak sie miał mały urodzic to nie chciał słyszec o Oskarze ,a chciał mu dac na imie Apollo:-DUpodobanie do orginalnych imion ma po mamusi -dla potwierdzenia napisze wam jak ma na imie rodzenstwo mojego -Sylwia,Arleta,Remigiusz,Damian,Klaudia,Marlena,Gracjan,Oktawia,Idalia:tak:

To az tyle ich jest?:szok::szok:
Ale zgadzam sie, swieta musza superanckie:-)

czyli twój mąż ma ośmioro rodzeństwa? Mój teść ma dziesięcioro.. i może z 3 utrzymuje kontakt,bo reszta sie po świecie porozjeżdżała ;-) Chyba babcia mojego D nie miała aż takiej fantazji,bo ponazywała ich: Leszek,Krystyna,Stanisław,Zbigniew itd.. :-D chyba wszystkie najbardziej pospolite imiona wykorzystała.

a my kompletnie nie mamy imienia dla chłopca jeśli jednak potwierdzi się że będzie chłopak to w ogóle nie mamy pomysłu jak dać na imię :sorry2:

już sto razy przeglądałam wszystkie imiona chłopięce i wielkie niccccc :zawstydzona/y:

najpierw chciałam Radka to mojemu się już nie podoba , potem miał być Norbert i już mojemu mężowi sie odwidziało ....:dry:

a my kompletnie nie mamy imienia dla chłopca jeśli jednak potwierdzi się że będzie chłopak to w ogóle nie mamy pomysłu jak dać na imię :sorry2:

już sto razy przeglądałam wszystkie imiona chłopięce i wielkie niccccc :zawstydzona/y:

najpierw chciałam Radka to mojemu się już nie podoba , potem miał być Norbert i już mojemu mężowi sie odwidziało ....:dry:

My też nie mamy pomysłu na imię dla chłopca. Nic mi się nie podoba. No ewentualnie Mateusz ale tak ma na imię syn mojej koleżanki (4 lata).. więc najwyżej będzie plagiat. :-D

:-)przywitam się jeszcze raz...przywitałam sie juz na watku gdzie sie nowe brzuszkowe witaja...przedstawiaja...:tak:
ostatnio na usg cos lekarz bąknoł o chłopcu.....hmmmmmmmm....moze bedzie Marcel:-)Marceli:-)

Ja odkąd wiem to już mi kompletnie nic nie przychodzi do głowy. Na tapecie jest Milenka i Roma, ale już tyle razy tu pisałam inne imiona że się nie zdziwię jak się znowu zmieni. Bardzo mi się ta Milla podoba ale niestety tylko mi. Cała reszta jest przeciw:-)

reklama
Ja od poczatku chciałam Jasia Lub Małgosie, ale teraz mam głowe pełną nowych pomysłow:tak:Jak mi dzidziol teraz sie urodził byłby Karol albo Agatka:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry