sylwia100
Fanka BB :)
Fajnie jak sa święta i wszyscy się zjeżdżajatyle rodzeństwa
![]()
pod warunkiem ,ze sie nie kłócą bo wtedy to uciekać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie jak sa święta i wszyscy się zjeżdżajatyle rodzeństwa
![]()
pod warunkiem ,ze sie nie kłócą bo wtedy to uciekać
Mój Remek jak sie miał mały urodzic to nie chciał słyszec o Oskarze ,a chciał mu dac na imie ApolloUpodobanie do orginalnych imion ma po mamusi -dla potwierdzenia napisze wam jak ma na imie rodzenstwo mojego -Sylwia,Arleta,Remigiusz,Damian,Klaudia,Marlena,Gracjan,Oktawia,Idalia
![]()

To teściowa ma fantazję!!Mój Remek jak sie miał mały urodzic to nie chciał słyszec o Oskarze ,a chciał mu dac na imie ApolloUpodobanie do orginalnych imion ma po mamusi -dla potwierdzenia napisze wam jak ma na imie rodzenstwo mojego -Sylwia,Arleta,Remigiusz,Damian,Klaudia,Marlena,Gracjan,Oktawia,Idalia
![]()
Fajnie jak sa święta i wszyscy się zjeżdżajapod warunkiem ,ze sie nie kłócą bo wtedy to uciekać
![]()

chyba wszystkie najbardziej pospolite imiona wykorzystała.

a my kompletnie nie mamy imienia dla chłopca jeśli jednak potwierdzi się że będzie chłopak to w ogóle nie mamy pomysłu jak dać na imię
już sto razy przeglądałam wszystkie imiona chłopięce i wielkie niccccc
najpierw chciałam Radka to mojemu się już nie podoba , potem miał być Norbert i już mojemu mężowi sie odwidziało ....![]()

Jak mi dzidziol teraz sie urodził byłby Karol albo Agatka