reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

reklama
Ja wczoraj przewertowałam chyba wszystkie męskie imiona i jak narazie to jestem chyba przy: Kamil, Hubert, Kuba. Ale też coś nie jestem do końca przekonana. Z dziewczynką to jest łatwiej. A tu chłopak.:-p:-D
Miałam to napisać na atku z imionami, ale mi się coś pokręciło:-p

to ja wszystkie imiona męskie przeglądam i nie mam nawet jednego na uwadze :rofl2: dla dziewczynki kilka się znajdzie będę bardziej główkować jak mi powiedzą konkretnie co będzie ;-)

Zastanawialiśmy się nad Sebastianem:tak:Bardzo ładne imię dla chłopca.Jesli chodzi o imię dla dziewczynki to prosta sprawa-jest tyle pięknych imion,ze mogłabym i na porodówce wybrać:-D

Dziewczynkę bym nazwała Hanna Wincentyna albo Hanna Aleksandra :) Ale będzie chłopak... Na początku mówiłam, że jak Hani wyrośnie siusiak, to będzie Heniu, ale teraz jakoś tak nie jestem do tego przekonana :zawstydzona/y: I myślimy nad Adasiem, Filipkiem, Krzysiem i mnie się jeszcze podoba Marcel, Piotruś, Sebastian, Patryk i Antoś, ale Antoni już nie... Jak mąż wróci do domku, to podejmiemy decyzję :) Jeszcze ładnie jest Dominik i Dawid i Hubert... Ciężki orzech do zgryzienia z tym imieniem :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry