reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

Dziewczynkę bym nazwała Hanna Wincentyna albo Hanna Aleksandra :) Ale będzie chłopak... Na początku mówiłam, że jak Hani wyrośnie siusiak, to będzie Heniu, ale teraz jakoś tak nie jestem do tego przekonana :zawstydzona/y: I myślimy nad Adasiem, Filipkiem, Krzysiem i mnie się jeszcze podoba Marcel, Piotruś, Sebastian, Patryk i Antoś, ale Antoni już nie... Jak mąż wróci do domku, to podejmiemy decyzję :) Jeszcze ładnie jest Dominik i Dawid i Hubert... Ciężki orzech do zgryzienia z tym imieniem :tak:

wow macie w czym wybierac:rofl2: u nas za dużo nie było do wyboru tak z każdej płci po 2 nam sie najbardziej podobało co niebyło za długo co myśleć;-)

reklama
Zwracam się z prośbą o pomoc:-) Oczywiście chodzi o wybór imienia :tak: Na tapecie mamy cały czas kilka i obawiam się że kilku mieć dzidzia nie może:-D a ja kompletnie nie potrafię się zdecydować:-(
Oto imiona : Milena, Malwina, Mirella, Antonina, Dobrosława:tak:
Proszę o głos na konkretne imię:-) Dziękuję z góry:tak:

Zwracam się z prośbą o pomoc:-) Oczywiście chodzi o wybór imienia :tak: Na tapecie mamy cały czas kilka i obawiam się że kilku mieć dzidzia nie może:-D a ja kompletnie nie potrafię się zdecydować:-(

Ja glosuje na Malwine:-D

Ja jestem za Mileną, a to dlatego, że mój chłopczyk to miała być Milena Jagoda:-D:-D:-D A teraz nadal jest bezimienny;-):shocked2:

jak dla mnie Milenka lub Tosia :tak:

Kobietki a u mnie wciąż nie ma imienia...:-( Nie mam pojęcia jak nazwać synka...
ja dla chłopca też nie mam imienia a w sumie nie wiem dla kogo muszę wybierać czy dla chłopca czy dziewczynki wiec jeszcze tak nie główkuję :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry