Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale koś tu kiedyś pisał na forum, że coś się pozmieniało od tego czasu i nie tylko używa się drugiego imienia w dokumentach oficjalnych
Czy może ja coś sobie pokręciłam?
Bo jak tylko w oficjalnych, to ten Cezar może zostać

. To imie to dla mojego swietego spokoju i mam nadzieje, ze bedzie tylko pojawialo sie tylko w dokumentach;-)
zwariować można, i co będę wołać Paweł wynieś śmieci, i żaden tyłka nie ruszy myśląc, że to nie do niego

w dzienniku na liście jest tylko pierwsze imię, a w dalszych papierach to drugie, no ale dziewczyny przecież wszędzie używa się pierwszego imienia
a u mnie sajgon, na razie jest Oliwier, ale mój m sie znowu waha i ja chyba zwariuje teraz ubzdurał sobie, że ma mieć imię po tatusiu czyli Paweł, hehe bo to już sprawdzone, z nazwiskiem ładnie sie komponuje itd i on chce juniorazwariować można, i co będę wołać Paweł wynieś śmieci, i żaden tyłka nie ruszy myśląc, że to nie do niego
![]()
. W takim razie nie będe się upierać co do drugiego imienia

chytry pomysł 

zawsze można zwalić na drugiego

Wiesz andzia, ze podsunelas mi niezly pomysl.
Teraz tak sobie powtarzam, i Giuliano Antonino lepiej brzmi niz Matteo Antonino.
Wyczaje jakis momencik odpowiedni i moze zaproponuje to imie.
Tylko, ze ja kiedys zanim poznalam sie z mim G. zaromansowalam z niejakim Giuliano i moj malzonek niestety o tym wie![]()
Ale włoska wersja tego imienia to mi strasznie wpadła w ucho, no cóż ewentualnie będe do małego po włosku mówić

a ty może odwrotnie- zacznij od polskiej wersji
Kaja tak ale w tej ruchomej zakładce dziennika jest tylko pierwsze imie nie ov\ba, oba są dalej w danych z adresami itd, na świadectwie owsszem i w innych papierach, ale nie na tej zakładce ogólnowidocznej dla uczniów