Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u nas Julka - pierwsze o ktorym pomyslelismy i nie zmieniamy zdania... juz sie oswoilismy;p Mam dziadka Leona... Leonki są super fantastiko po za tym Leon (dziadek) juz dla prawnuka imie wymyslil i tez nie zmianiamy nic
Ja chyba zostane przy Natalii. Będzie Natka Wariatka . Męzo zatwierdził, mała jak się ja pytałam czy jej sie podoba mnie leciutko skopała (mam nadzieję, że z aprobaty)
a ja mam gdzieś to, że znajomej córcia to Julka ;p
gdybym zaszla w ciąże tak jak planowałam czyli pare lat temu to byłabym pierwsza... wiec nawet nie zwracam uwago na to ile jakich imion mi biega w okolicy
Manta to tak jak ja niby Leon malo popularny ale mi spokoju nie daje Kubus i wcale sie nie zdziwie jak bedzie tak ze popatrze załozmy na niego i powiem ze to Kubus
Manta teoretycznie tak, ale sama wolałam juz dac inne imię. U mnie teraz są 3 Lenki. Tunia Kubus to typ mojego męża na chłopczyka i cholera twardy jest w swym przekonaniu.