reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

Ja też nie znałam etymologii tego imienia i masz rację, że dziecko będzie miało w życiu ciężko. Jak będą na niego wołać??? Belli?

Ja mam kilka imion, ale szczerze nic mi się nie podoba.
Mój syn miał być kiedyś Mikołajem, ale obecnemu w brzuchu jakbym takie imię dała, czy na starość nie będzie miał pretensji, że wołają na niego święty?
Dylemat niesamowity.
Znam kilku Mikołajów i nie słyszałam, żeby na nich wołali "święty". mam wrażenie, że to imię jest dla ludzi równie przeźroczyste jak Piotr, czy Dominik.

reklama
Ja miałam w szkole Mikołajów i takie przydomki "święty" zyskali. Straszne szykaniwanie w tamtych czasach.
Ale cieszę się że u was tak nie ma.

Dominik też mi się podoba, ale mąż oczywiście swoje imiona ma, uparty jest :P

Ja tez na samym poczatku myslalam o Mikolaju, ale jednak po osluchaniu sie z tym imieniem przestalo mi sie podobac. Dominik bardzo fajne, jeszcze Bruno mi sie podoba :)

Jakub miał być u mnie ale dużo teraz ich. Mikołaj widzę tak samo ale na szczęście jeszcze nigdzie ani w rodzinie ani znajomych nie ma.

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja tez na samym poczatku myslalam o Mikolaju, ale jednak po osluchaniu sie z tym imieniem przestalo mi sie podobac. Dominik bardzo fajne, jeszcze Bruno mi sie podoba :)
Ja mam sasiadke co ma Borysa [emoji6]

Moja cora ma na drugie Dominika, bardzo ladne imie.

A ja sie smialam zebjak urodzi sie w Mikolajkibto bedzie Mikolaj [emoji6] mnie sie to imie podoba. Ale rączej zostanie Szymus. Haha, i wczoraj mi sie Stefan spodobalo [emoji23] ale moj maz jest anty anty anty na wszystkie imiona [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż też anty na wszystkie moje propozycje. Jemu się Krzysztof podoba, a ja jakoś nie jestem przekonana. Z resztą ja to do żadnego imienia jakoś się w 100% przekonać nie mogę.

f2w3yx8d53zjrig5.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry