Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie bedzie maly mial drugie po moim zmarli tacie.u nas niestety duzo osob zaczelo krytykowac nasze imie dla synkaduzo osob chwali, i to mile
drugie imie Tomek chcial dac po swoim niezyjacym tacie, ale to jest kwestia do przedyskutowania
ja drugiego imienia nie chce i o to tu chodziU mnie bedzie maly mial drugie po moim zmarli tacie.
I u mnie zadnego dyskutowania nie bedzie.
Nie ma innej opcji.
Ja 9 miesiecy nosze ja wyrzekam sie wielu rzeczy dla dobra dziecka wiec jezeli chodzi o drugie imie bedzie tak jak chce I koniec.
Pierwsze imie ok wspolne decyzja.
Bedzie Fabian Mieczyslaw
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
u nas niestety duzo osob zaczelo krytykowac nasze imie dla synkaduzo osob chwali, i to mile
drugie imie Tomek chcial dac po swoim niezyjacym tacie, ale to jest kwestia do przedyskutowania
no ja zaraz sie wkurzam i zaczynam pyskowac, ze co to kogo obchodzi, ze synek jest moj i Tomka a nie kogos, to zarz slysze, ze po co sie spinam, nammsie to imie podoba, innym nie musiMnie szczerze mówiąć nie obchodzi zdanie innych na temat wybranego imienia dla naszej córeczki. To my jesteśmy rodzicami i to my wybieramy i to nam ma się podobać, a ludzie to normalne, że jednym się podoba a innym nie, każdy ma swój gust, mi też się nie wszystkie imiona podobają, a dla dziecka wybieram takie jak mi się podoba a nie takie żeby innym się podobało..dlatego opinie innych spływają po mnie, że tak powiem..
no ja zaraz sie wkurzam i zaczynam pyskowac, ze co to kogo obchodzi, ze synek jest moj i Tomka a nie kogos, to zarz slysze, ze po co sie spinam, nammsie to imie podoba, innym nie musi
no ja zaraz sie wkurzam i zaczynam pyskowac, ze co to kogo obchodzi, ze synek jest moj i Tomka a nie kogos, to zarz slysze, ze po co sie spinam, nammsie to imie podoba, innym nie musi
U nas był ten problem przy Zuzi. Mąż w końcu nie dał nic a potem mówi że mógł dać Maria. Po filipku to mi nie trzeba było jego wynurzen. Tak więc Lilianka nie będzie miała drugiego tak jak starsza siostraU nas będzie drugie imię, ale jakie to się okaże jak się urodziAsia się urodziła w imieniny Marii i tak jej daliśmy na drugie, teraz chcemy zrobić podobnie. Problem będzie, jak akurat jakieś brzydkie imię wypadnie
![]()