Grun
Fanka BB :)
Ignaś - cudne!U mnie faza na Ignacego♥
Mnie ujelo Helenka i tak pozostało...
Tym bardziej że ostatnio mnie olsnilo jest taki deser 'Piekna Helena' gdzie głównym składnikiem jest owoc będący naszym malzenskim nazwiskiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ignaś - cudne!U mnie faza na Ignacego♥
Ignaś - cudne!
Tym bardziej że ostatnio mnie olsnilo jest taki deser 'Piekna Helena' gdzie głównym składnikiem jest owoc będący naszym malzenskim nazwiskiem![]()
no wiesz... tylko zeby nie wyszlo groteskowo jak u Pauliny Sykut-Jeżyny ktora chce nazwac corke RóżaIgnaś - cudne!
Tym bardziej że ostatnio mnie olsnilo jest taki deser 'Piekna Helena' gdzie głównym składnikiem jest owoc będący naszym malzenskim nazwiskiem![]()
no wiesz... tylko zeby nie wyszlo groteskowo jak u Pauliny Sykut-Jeżyny ktora chce nazwac corke Róża... juz sie smieja internauci ze szkoda ze nie Jagoda
A my ciagle dumamy nad drugim imieniem i jakos decyzji brak. Wiec poki co Zosia jest jednoimienna.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
A dlaczego Jasio Ci się odwidział?A ja mam kryzys i szukam alternatywy dla Jasia...
Więc Lola nie martw się, nie jesteś sama...
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Jas fajne imie !! Chociaz ja slyszalam wiele histori jak to dziecko mialo zmienione imie na porodowce bo wybrane jakos tak nie pasowalo do dziecka![]()
![]()