reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Imiona lipcowych dzidziusiów

reklama
Mi się podoba Filip ale tez takich malo żwawych znam ;) Patryk jeśli będzie chłopak to mój faworyt Igaśmi się tez podoba i Natan :) ale Ł się nie zgadza ehhh

A u mnie będzie Filip, znaczenie imienia nawet korzystne mam nadzieję że nie będzie rozlazły, jego brat Kacper nie usiedzi w miejscu, może będzie brał przykład z brata:-)

Ola, Filip bardzo ładne imię Fifi :-) a z tymi rozlazlymi Filipami to pewnie zbieg okoliczności, ja tam nie wierzę w to że charakter osoby jest spójny że znaczeniem jego imienia.

Ola tez nad tym się zastanawiam czy po siostrze jeśli był by chłopiec to by taki tuptek tez był ale czuje w kościach ze to będzie inne dziecko niż Oliwia ze to cały Łukasz bedzie, takie wredne i uprte ;) nie no żartuje ale faktycznie nastawiam się na problemy bo Oliwia cudowne dziecko była i ciąża bezstresowa i tak do roku teraz diabeł z niej mega, a w tej ciąży non stop chodze zła, dre się nie mal co dzienie o byle co nawet, sklepie pozorem a potem jest mi przykro :/

Mi Marcel też się podoba, choć teraz w naszych rejonach stało się pospolite i dużo dzieci nosi takie imię

A ja wlasnie w sumie nie znam zadnego Marcela :) a ucze w szkole wiec mam do czynienie z duza iloscia dzieci. Aleeee jedno mnie dreczy ze w moim ulubionym serialu "przyjaciele" malpka miala na imie marcel :) ale poki co i tak nic innego mi nie wpada :)

reklama
klaudia znałam jednego Marcela - fajny chłopak :-) ale do mnie te imie nie przemawia, a jak starszy ma na imię?

Do góry