renisus
Fanka BB :)
Hehe, to ich problem [emoji23] Moga go wolac nawet Kaz, Kazik. Planujemy wrocic do PL, wiec jest mi w sumie bez roznicy czy beda wymawiac, czy nie [emoji6]Fajne. A nie boisz się że oni tutaj nie wymowia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe, to ich problem [emoji23] Moga go wolac nawet Kaz, Kazik. Planujemy wrocic do PL, wiec jest mi w sumie bez roznicy czy beda wymawiac, czy nie [emoji6]Fajne. A nie boisz się że oni tutaj nie wymowia?
My szukamy imion, które będą zarówno dobrze brzmiało po polsku jak i po ukraińsku. Ja tam cały czas roboczo mówię, że to Stefan albo Stefania, ale ostatnio zaczęliśmy rozważać mocno Marysię albo Mikołaja. Myślałam, że Mikołaj, to takie rzadkie imię, a tu co trzeci chłopak może być Mikołajem ;-)
Mi też się Matylda podoba już pierwszą córkę tak chciałam nazwać ale jakoś zabrakło mi odwagiMy dla dziewczynki mamy jednogłośnie wybrane. Będzie Matylda
Dla chłopca nie mamy pomysłu, bo co mi się podoba, to mój F jest totalnie anty![]()
U nas też syn, dziś potwierdzony. Jest kilka typów ale kto wieMy mamy problem z imieniem. Wczoraj się dowiedzieliśmy że będzie synek i kompletnie brak pomysłów.. Dla dziewczynki jakoś łatwiej nam idzie![]()
My mamy problem z imieniem. Wczoraj się dowiedzieliśmy że będzie synek i kompletnie brak pomysłów.. Dla dziewczynki jakoś łatwiej nam idzie![]()