reklama

Dorka88
Fanka BB :)

Ja po prenatalnych zaczęłam myśleć nad imieniem dla chłopca a teraz muszę wymyślić jakieś fajne dla dziewczynki. W głowie mam Natalkę najbardziej ale mąż za bardzo nie chce bo zna jakąś która jest taka i owaka... no i jego siostra cioteczna (która widzi raz do roku albo na jakimś weselu) też ma Natalkę

ladyk24na7
Ja po prenatalnych zaczęłam myśleć nad imieniem dla chłopca a teraz muszę wymyślić jakieś fajne dla dziewczynki. W głowie mam Natalkę najbardziej ale mąż za bardzo nie chce bo zna jakąś która jest taka i owaka... no i jego siostra cioteczna (która widzi raz do roku albo na jakimś weselu) też ma Natalkę
U nas jak będzie dziewczyna to Natalia. Tu mamy pełną zgodę. Gorzej, że dla ew. syna żadne imię do nas nie przemawia [emoji23].
wszystkozajete
Moderatorka

Mamy małego Kazika w rodzinie - chrześniak męża 
 Fajne imię 
 Jego starszy brat to Henio.

My niby razem i tez może być walka o zgodęMy wybieramy razem wiec była walka o zgodębo ja uparta jestem.
Myslniczek

Nam sie udało dogadać w sprawie obu opcji płci [emoji4]

reklama

Ennis92

Fajne. A nie boisz się że oni tutaj nie wymowia?No i mamy imie Kazimierz [emoji16] Dla mnie to bedzie Kazik po prostu. L zaproponowal, Julka sie zgodzila a do mnie trafilo imie od razu.