reklama

Imiona marcowych dzieci 2017

A Ina bardzo dziwnie dla Was brzmi? Piszcie szczerze. Ja kocham to imię ale chce znać szczere opinie obiektywnych osób :-). Mateusz zawsze bardzo mi się podobało ale jego popularność już nie. Nie przepadam za popularnymi imionami

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Ja nawet nie widziałam, że jest takie imię! Wydawało mi się, że Inka to pełne imię. Dla mnie nowość, ale całkiem spoko!

reklama
A Ina bardzo dziwnie dla Was brzmi? Piszcie szczerze. Ja kocham to imię ale chce znać szczere opinie obiektywnych osób :-). Mateusz zawsze bardzo mi się podobało ale jego popularność już nie. Nie przepadam za popularnymi imionami

Ina to pseudonim artystyczny mojej znajomej wokalistki - od Justyna:) Ale bardzo mi się podoba, chociaż też nie słyszałam o takim samodzielnym imieniu. Lubię jak imię jest krótkie, bo sama mam długie i podpisywanie się zajmuje mi dużo czasu;)

a u nas jest tak że pewnie decyzja będzie moja :-)
Dominik Dominika
Ksawery Natalia
Michał Aneta
ale to się jeszcze może zmienić, jak poznamy płeć to tak naprawdę wybierzemy dopiero coś.

Lilija, Ina fajnie :) Nina tez :)

My dla chłopca Benjamin, nad dziewczynka będziemy myśleć.. mama podrzuciła Sare, mężowi się podoba Izabela, myślałam jeszcze o Natalii

Bardzo mi się podobała Helena ale teraz tak dużo tych Helenek..

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilija, Ina fajnie :) Nina tez :)

My dla chłopca Benjamin, nad dziewczynka będziemy myśleć.. mama podrzuciła Sare, mężowi się podoba Izabela, myślałam jeszcze o Natalii

Bardzo mi się podobała Helena ale teraz tak dużo tych Helenek..

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Sara i Izabela też mi się podobają, bo zakochana jestem w skrócie Bella

reklama
Lilija ty wybierasz imię? Kiedys pisałaś ze ty, sporo masz pomysłów [emoji12]

U nas dla synka mój R nic nie wybrał i do każdego ma jakaś dogadywanke a i corka tez sprzeciwy robi ona chce Frania :) Ehh cieżko bedzie jeśli synek bedzie bo dla córki to juz zdecydowane :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry