reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych malenstw grudzien 2015

reklama
Szkrabek, Witek się tylko mnie podoba, nikomu innemu :-(. Mężowi, rodzicom, teściom... no nikomu. O ile mąż nad Marcelem "jeszcze może pomyśleć" tak o Witoldzie nie chce słyszeć.

Im bliżej końca dostaje coraz wiekszego metliku w głowie bo przybywa mi opcji imion. Nie wiem już czy Oliwia, Liliana czy Maja a mąż mi nie ułatwia:sorry::eek:

Może tak bedzie;-) Akurat te wszystkie trzy imiona zrobiły sie popularne ale nie wybieram ze wzgledu na mode tylko bardzo mi sie podobają:happy:

Dzag82 wolalabym Witek niz Marcel bo mi sie źle kojarzy. U nas imie nie wybrane :0.
Askw12 moja córka ma oliwia na drugie i bardzo jej sie podoba, tylko jeszcze nie kojarzy ze to jej drugie imię ;), przy corce tez nad lilka bym sie zastanawiała, pewno dla córki by szybciej poszło.

reklama
To jeszcze ja dopisuje swoja Igę do listy :) zawsze mówiłam ze bedzie Milena jak bedzie córcia ale teraz jakos mi sie odmieniło i juz od dawna do brzuszka mówimy Iguś :)

Do góry