reklama
.szkrabek
Fanka BB :)
Szkrabek, Witek się tylko mnie podoba, nikomu innemu :-(. Mężowi, rodzicom, teściom... no nikomu. O ile mąż nad Marcelem "jeszcze może pomyśleć" tak o Witoldzie nie chce słyszeć.
Ah, wszystko jasne... ech te chłopy, weź mu dogódź teraz
olciastrzelce
Askw wszystkie 3 sa ladne:-) u nas tez miala byc maja ale ostatnio jest zbyt popularne i bedzie inga :-)
olciastrzelce
Moze poczekaj az sie urodzi i sama zobaczysz ktore jej najbardziej pasuje :-)
.szkrabek
Im bliżej końca dostaje coraz wiekszego metliku w głowie bo przybywa mi opcji imion. Nie wiem już czy Oliwia, Liliana czy Maja a mąż mi nie ułatwia
Dla mnie Lilka jets mega :-) Tak miała miec na imię nasza potencjalna córa. Ale jest chłop więc Lilki nie ma ;-)
zozzolka
Dzag82 wolalabym Witek niz Marcel bo mi sie źle kojarzy. U nas imie nie wybrane :0.
Askw12 moja córka ma oliwia na drugie i bardzo jej sie podoba, tylko jeszcze nie kojarzy ze to jej drugie imię , przy corce tez nad lilka bym sie zastanawiała, pewno dla córki by szybciej poszło.
Askw12 moja córka ma oliwia na drugie i bardzo jej sie podoba, tylko jeszcze nie kojarzy ze to jej drugie imię , przy corce tez nad lilka bym sie zastanawiała, pewno dla córki by szybciej poszło.
reklama
Podziel się: