Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O tym samym sobie pomyślałam, a naprawdę byłam już temu bliskaSzkrabek pisze:Ah, dobrze, że nie powiedziałaś na głos "hmm.. Eryk... nawet ładnie"
.
- musiałam wykreślać i wpisałam imię).@.szkrabek to jesli ja w dowodzie mam wpisane i pierwsze i drugie, tak samo w akcie urodzenia sa dwa tzn że w urzedzie tato podal od razu oba?
. Tymek też miał w książeczkę wpisane "s" i nazwisko. Sama dopisywałam wszystkie dane. Jedynie inaczej traktowany był na oddziale, tak nieoficjalnie, bo tam dzieci w inkubatorach czy na łóżeczkach podgrzewanych mają swoje karteczki i tam personel wpisuje imiona jeśli rodzice podadzą (leżał na tym oddziale o którym był program "Moje 600 gramów szczęścia").Drzag ale fajnie ze juz wiesz jak ma na imię synek.
U mnie było podobnie z Olkiem tylko to ja mówiłam nie aż wkoncu się namyslilam i starszakowi powiedziałam żeby tacie przekazał. Mąż od początku wiedział czego chce tylko ja marudzi łam.
Ala ma wszędzie wpisane córka moje imię i nazwisko a w książeczce samo nazwisko
Moje dzieci mają tylko 1 imię tak jak ja drugie przecież nie jest obowiązkowe a ze nazwisko długie to nie chciałam dzieci męczyć z papierami w przuszlosci
A tylko wypełniania papierów więcej. Dlatego moje dzieci mają po jednym :-)