reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona naszych Maluszków :)

reklama
..nie chodziło mi akurat o to stwierdzenie:-) ogólnie o cały tekst...bo jakoś trochę się z nim zgadzam..sama zauwazyłam taką zależność..(nie chcę w razie co nikogo urazić)
Iga tez niebiblijne..

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!
My w poniedziałek dowiedzieliśmy się że będzie chłopiec :) i nasz typ od dawna to Aleks - może nie brzmi zbyt polsko, ale od jakiegoś czasu jesteśmy w Niemczech i bardzo nam się to imię tutaj spodobało :) Mam nadzieję że w USC nie będzie problemu z rejestracją.
Jeżeli byłaby dziewczynka to miała być Nina, imiona które mi się podobają to także: Gabriel, Julian, Kalina, Maja

Witam :-)
Też mi się podoba Aleks,tylko niestety przyszły tatuś ma inne zdanie na ten temat heheh;-)
Dla dziewczynki mam Oliwia, ale jeśli będzie chłopiec to mi się podoba Nikodem,Wiktor,Filip,Marcel;-)
Ale sama jeszcze nie jestem zdecydowana jakie imię wybierzemy jak będzie chłopczyk;-)Okaże się 14 kwietnia po wizycie u lekarza jakie imię będzie ;-)

Witam :-)
Też mi się podoba Aleks,tylko niestety przyszły tatuś ma inne zdanie na ten temat heheh;-)
Dla dziewczynki mam Oliwia, ale jeśli będzie chłopiec to mi się podoba Nikodem,Wiktor,Filip,Marcel;-)
Ale sama jeszcze nie jestem zdecydowana jakie imię wybierzemy jak będzie chłopczyk;-)Okaże się 14 kwietnia po wizycie u lekarza jakie imię będzie ;-)

My też chyba imię wybierzemy jak dowiemy się jaka płec. Mój męż nawet się w ten temat nie wdraża, coś tam wspominał ale nie wiele, chyba nie chce się nastawiać, a chciałby małego mężczyznę :-)

Mi Oliwia się nawet podoba ale niestety kojarzy mi się z gazetą :-( niestety ! Natomiast Marcel to mój faworyt :-)

A ja coraz bardziej się przekonuje do Ani, takie normalne zwyczajne imie i mało popularne ostatnio.
ja mam niezbyt popularne imie przez które miałam sporo nie miłych sytuacji w życiu, a w sumie bardziej w dzieciństwie, bo teraz to je lubie, ale ile ja sie napłakałam jak byłam mała, nie rozumiałam jak rodzice mogli mi to zrobic.

reklama
Do góry