Krótkie imię i nazwisko to nie będzie problemu przy przedstawianiu sieigocencja my też szukamy krótkiego imienia. Mamy już Igę i teraz może Adę..ale nazwisko też mamy 3literowe:-) takze 6 liter i po podpisie...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Krótkie imię i nazwisko to nie będzie problemu przy przedstawianiu sieigocencja my też szukamy krótkiego imienia. Mamy już Igę i teraz może Adę..ale nazwisko też mamy 3literowe:-) takze 6 liter i po podpisie...

Tak, moja mała to Nel, chociaż panie w urzędzie chciały wpisywać Nela (niby tylko jedna literka a juz mi się nie podoba) i mój S musiał walczyć jak lew, zeby było Nel. My wołamy na nią Luśkaellancz : mam pytanko, czy twoja córcia ma na imię Nel czy jest to zdrobnienie od jakiegoś imienia np Aniela ?? Imię Nel bardzo mi się podoba, krótkie a ile fajnych zdrobnień. Ja jakoś uparłam się wybierać krótkie imiona bo mamy strasznie długie nazwisko.

. W razie dziewczynki, imienia brak... może ewentualnie Daria???u znajomych miała być Zofia, w akcie urodzenia (tatuś oczywiście w USC był) widnieje Aidau mnie w rodzinie było dokładnie tak samo, cała ciąza była Majka, facet przytakiwał że ok, poszedł zarejestrować małą, przynosi akt urodzenia a tam suprajs, Anna Jankowska![]()
Mi się podoba Hanusia, ale M jest na NIE. Ale jeszcze trochę czasuNo to u mnie bedzie Hania :-) To już zatwierdzone !
O rety, Aida!!!! Czym się ten tatuś kierował, że tak nazwał swoje dziecię????????????u znajomych miała być Zofia, w akcie urodzenia (tatuś oczywiście w USC był) widnieje Aida![]()

Hej to i ja dodam że będziemy mięli albo Pawełka albo Liliankę:-)