atoo - .::SKARBCZYK IMION::. - imiona (spis imion), opisy, imieniny (daty imienin)
wklejam jakie moga byc polskie imiona bi kiedys byl taki temat;-)
wklejam jakie moga byc polskie imiona bi kiedys byl taki temat;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam na imie Magda i z tego co słyszałam to sa ciezkie i powiem szczerze z tym sie zgadzam widze po sobie i po innych kolezankach tez Magdach;-)a tak w ogóle to wierzycie w to ze imie może determinowac charakter człowieka który je nosi??
ale jakos nie sądze że jak dam synkowi na imię Maciej to bedzie hazardzistą a jak córce Emilia to będzie miała pecha w miłosci....
przynajmniej mam nadzieje

Niewiele niestety pomogła

, ale imię fajne

Telma - Bo ja jestem rybką, a mój tata baranem i zawsze się spieraliśmy o coś (do tej pory z resztą). Więc byc może stosunki ryb i baranów nie są nalepsze, a chciałabym mieć z dzieckiem dobre układy. (Oczywiście wszystko traktuję z przymrużeniem oka, jeśli interesujesz się znakami zodiaku, to wiesz, że nie tylko znak księżycowy ma znaczenie dla charakteru).Doris- z ciekawości- dlaczego chciałabyś żeby dzidzia była rybką?:-)

Powiem Ci,że ja znowu mam obawy co do rybki:-). Mój mężuś i córcia są baranami, no i co najgorsze to są piekielnie uparci, ale poza tym wszystko mi odpowiada, silna osobowość, energia- może dlatego,że jestem lwem i generalnie mnie też cały czas nosi:-):-):-)! Między takimi znakami jak lew i baran nigdy nie ma nudy i to się zgadza, (jestem z mężule 12 lat i mogę to potwierdzić). No wiadomo, oprócz znaków zodiaku mają znaczenie jeszcze cała masa innych czynników, ale ja jednak myslę,że coś w tym jest
:-);-)
mnie wypada rybka

dla mnie to raczej bzura... ale niech sobie naukowcy umilaja czas jak nie maja czego juz badac....