• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

reklama
Ja miałam od razu wybrane i imiona dla dziewczynki Zuzia dla chłopca Nikodem ;-) wiec czekamy na małego Nikodema niestety wielu kojarzy sie z Nikodemem Dyzma co mnie strasznie irytuje:wściekła/y:

DUSIA dawac dziecku imie ktore jest trudne do napisania lub wymowienia w kraju w ktorym mieszkasz to klopot potem dla maluszka.Ciagle bedzie musial poprawiac urzednikow,sprawdzac tysiac razy dokumenty czy dobrze zostalo wpisane imie.
Dylan to chyba nie jest imie trudne do wymowienia??Nawet dla polskich dziadkow. Noooo chyba ze ktos ma problemy z mowa.Wtedy Michal tez mu nie przejdzie przez gardlo

reklama
Zofia ładne imię zawsze chciałam mieć Zosię ale to imię po mojej babci i nie chciałam żeby druga się obraziła do tego mojemu mężowi się nie podoba więc Zuzia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry