Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Stefanna- mojemu mężusiowi też bardziej przypadło do gustu Antonina. Mówi,ze takie milutkie, a potem będzie Tośka jak urośnie. Beti- tylko nie Żaneta, bez obrazy ale nie za bardzo przypadło mi do gustu, no a powód męża do nadania tego imienia całkiem nie do przyjęcia.
Jeszce raz dziękuję, za Wasze wsparcie... Jesteście kochane, a co do przekonywania mężusia, to już nie takie rzeczy udało mi się u niego wyperswadować;-) Szkoda tylko, że z niego taki uparciuch...
Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła dodać podpis imienia małej.
Pozdrawiam wszystkie mamy.
Mąż był dzisiaj w USC zarejestrować Milenkę, a pani powiedziała, że nie często się to imię pojawia, ale dzisiaj to już trzecia Milena , a miało nie być popularne
Dziewczyny, dzisiaj wspólnie z A ustaliliśmy imię dla naszej córeczki: Jolanta Izabela ale potem sobie przypomniałam, że znam jedną Jolę, przez która o mało nie rozpadł się nasz związek z A (nie byliśmy jeszcze małżeństwem)... będę przekonywała mężulka do Klaudii Izabeli
Stefanna, będę molestowała mojego małż, aż sie zgodzi... jakoś zawsze coś mu nie pasuje...
co do imienia Klaudia powiedział, że jego kolega miał kotkę o tym imieniu i dla niego to imię jest kocie... ubaw miałam po pachy...