reklama
beti1982
III'2008 i IV'2010
Siwona, skromniutki ten Twój małżonek...
Cicha, Zosia to bardzo ładne imię, szczególnie że znam jedno dziecko (6 lat) o tym imieniu i jest niesamowicie niezależną i bystrą dziewczynką... tego życzę również Twojej pociesze:-)
Niestety nam też podobałaby się bardziej Iza, ale mam siostrę cioteczną o tym imieniu i to nie wypada...

Cicha, Zosia to bardzo ładne imię, szczególnie że znam jedno dziecko (6 lat) o tym imieniu i jest niesamowicie niezależną i bystrą dziewczynką... tego życzę również Twojej pociesze:-)
Niestety nam też podobałaby się bardziej Iza, ale mam siostrę cioteczną o tym imieniu i to nie wypada...

Befatka1982
Entuzjast(k)a
Mnie tez Zosia badrdzo sie podoba mam ciocie o tym imieniu - usobienie dobra,ciepla rodzinnego i szczerosci nie znam 2giej takiej kobiety.AAA i z niczego potrafi zrobic cuda
beti1982
III'2008 i IV'2010
Skaba, ale się rozkręciłaś z tym planowaniem potomstwa...
tego Ci oczywiście z całego serduszka życzę
tego Ci oczywiście z całego serduszka życzę

Beti, z wyborem imienia niestety nie pomoge bo mi sie tak samo Jola i Klaudia podobaja
.
Ja to wogole jestem strasznie niezdecydowana ostatnio. Imie dla dziewczynki to juz mam wybrane od zawsze (po mojej babci oczywiscie
) ale dla chlopca nie mozemy sie zdecydowac
. Na poczatku chcielismy William Michael po angielskim dziadku ale teraz Rod woli Benjamin James albo Benjamin Philip (po swoim szkockim dziadku) a ja wole James Adam (Adam po moim dziadku).
Tez myslalam nad Eric albo Robert bo miedzynarodowe i Edward (by byl maly Eddie). Juz sama nie wiem
Najlepiej by bylo jakby wyskoczyl i sam sobie imie wybral 

Moze ktos cos doradzi?!

Ja to wogole jestem strasznie niezdecydowana ostatnio. Imie dla dziewczynki to juz mam wybrane od zawsze (po mojej babci oczywiscie

Tez myslalam nad Eric albo Robert bo miedzynarodowe i Edward (by byl maly Eddie). Juz sama nie wiem

Moze ktos cos doradzi?!

reklama