reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Imiona październikowych maluszków

Nam do tej pory udało się wybrać trzy imiona które w miarę wszyscy akceptujemy - Blanka , Klara albo Nela i z nich mamy ostatecznie wybrać jak nazwiemy córeczkę , które z tych trzech Wam się najbardziej podoba ?
Wszystkie trzy ładne. Osobiście najbardziej lubię Klara, choć i Nela mi się podobała zawsze.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bellina mi się ta kolejność podoba Leon, Baernard, a na końcu Gabriel. Ja w ogóle to bym Leonarda chciała ;) lub Tobiasza. ;)

Lubię krótkie imiona na l
Inka naprawdę cudnie!!!

Ooo Rybki ja to widzę ze my podobne typy mamy ;)

Ja cały czas chce Nataniela ... ale w ostateczności jak się Ne da to będzie tak na drugie... a Tobiasz super... w skrócie Tobi ;)

Bellina mi sie Gabriel podoba
Rybki Tobiasz super

Julianign oj mi się podobają dwa Blanka i Nela. Oba rozwazalam jak nie znałam płci.

Bellina Leon super imię, najbardziej mi się z tych podoba:)

Julianign Klara i Blanka bardzo fajne. Gdybyśmy mieli dziecko rok temu to pewnie nazywałaby się właśnie Blanka;)

reklama
Z drugim "n" to różnie bywa. Moja Lilo jest przes dwa i zazwyczaj wpisują jej jedno - musiała pani z przedszkola dokumenty mi nawet raz przepisywać.

Do góry